Levertijd

Logo DHLFORYOU NL

De levertijd van Selfie Tan’n Go is als volgt. Als u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt en uw betaling is door ons ontvangen dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog. Zodra het pakket klaar staat voor verzending dan ontvangt u hierover een e-mail van DHL met daarin de Track & Trace code waarmee u uw pakketje in de gaten kunt houden. De levertijd bedraagt 2 werkdagen. DHL bezorgt van maandag t/m zaterdag binnen vier verschillende tijdvensters. Doorgaans probeert DHL het pakket eerst twee keer aan te bieden in de middag. Met uw postcodegegevens kunt u tot tien dagen vooruit kijken hoe laat onze bezorger uw pakket gaat bezorgen.

Als u niet thuis bent en het pakket niet door de brievenbus past, biedt DHL het pakket aan bij de buren. U krijgt dan een kaart in de brievenbus met daarop het adres waar het pakket is bezorgd. Als de buren ook niet thuis zijn, dan laten zij een bezorgcode achter op de kaart. Hiermee kunt u via bezorger gemist zelf kiezen waar en wanneer zij het pakket opnieuw gaan bezorgen, bijvoorbeeld de volgende dag bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation.

Mocht u verder vragen hebben over de service van DHL For You ga dan naar de DHL website of bel maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur met 0900 – 222 21 20 (€ 1,- per gesprek). U kunt ook een bericht sturen via Facebook.