SUNLESS SPRAY

 

 

 

Selfie Sunless Spray


Selfie-Logo

Favoriet op de rode loper! De makkelijk aan te brengen Sunless Spray geeft je huid direct een goudbruine gloed en zorgt binnen 2 tot 4 uur voor een diepere, donkerdere bruine teint. De kleur blijft tot wel zeven dagen zitten. Voor een donkerder resultaat kan de spray opnieuw worden aangebracht. De Sunless Spray is handig in gebruik omdat deze in alle denkbare standen is te gebruiken.

De snelle zelfbruinende emulsie zorgt tijdens het aanbrengen voor een onberispelijk en egaal resultaat. Je zintuigen worden geprikkeld door ons exclusieve, frisse en zuivere parfum dat een heerlijke geur op je huid achterlaat waardoor je het bekende luchtje van zelfbruiners bijna niet meer ruikt.

De formule van deze unieke Sunless Spray heeft geen invloed op gebruind worden door zonnebank of zon en kan prima worden gebruikt om de teint bij te werken na een behandeling met een bruiningsspray in een professionele salon.

Breng de spray aan in een goed geventileerde ruimte op een schone, gescrubde huid. Spuit direct op de gewenste lichaamsdelen en houdt de bus ongeveer 25cm van de huid. Spuit lichtjes rond haarlijnen, knieën, ellebogen en enkels. Je ziet de huid direct bruin kleuren, zodat je de kleur gelijkmatig kunt verdelen. De kleur zal na 2 tot 4 uur beduidend donkerder worden. Laat 10 minuten drogen voor direct contact met kleding of water.

Een verkwikkende, kruidig frisse geur met een topnoot van knapperige peer, groene appel en zonnige bergamot. Het hart bestaat uit een mengeling van wilde kruiden met geranium, viooltje, witte meidoorn en lelie met een basis van vanille, cederhout en zuivere lucht.

PARABENEN VRIJ

Bestellen