MOUSSE-MEDIUM DARK

 

 

 

Selfie Mousse Medium Dark


Selfie-Logo

Alsof je net van het strand komt! Deze dagelijkse, vochtinbrengende crème met een vleugje zelfbruiner geeft je een prachtige uitstraling en zorgt dat je bij herhaald gebruik geleidelijk een mooi bruin kleurtje krijgt.

Deze snelwerkende middelbruine mousse zorgt voor een onberispelijke, fantastisch bruine teint die geschikt is voor iedere gelegenheid. Deze unieke streeploze formule is makkelijk in gebruik, droogt snel en kleurt gelijkmatig. Je krijgt direct een prachtige kleur. Je kunt zelf bepalen hoe donker je de teint wil hebben.

Je zintuigen worden geprikkeld door ons exclusieve, frisse en zuivere parfum dat een heerlijke geur op je huid achterlaat waardoor je het bekende luchtje van zelfbruiners bijna niet meer ruikt.

Je selfies worden steeds mooier door de geweldige teint die je krijgt met deze Selfi e® Tan‘n Go® Mousse. Je hebt geen filter nodig……..voor de perfecte Facebook, Twitter of Instagram foto. 🙂

GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK.

Spuit de mousse op de bijgeleverde handschoen. Gebruik een kleine hoeveelheid en wrijf per lichaamsdeel lichtjes op de droge, schone huid. Laat drogen voor je huid in contact komt met kleding of water. Breng de mousse voor een donkerdere kleur nogmaals aan.

Een verkwikkende, kruidig frisse geur met een topnoot van knapperige peer, groene appel en zonnige bergamot. Het hart bestaat uit een mengeling van wilde kruiden met geranium, viooltje, witte meidoorn en lelie met een basis van vanille, cederhout en zuivere lucht.

ALCOHOL EN PARABENEN VRIJ

Bestellen