2 HOUR SUNLESS

 

 

 

Selfie 2 Hour Sunless


Selfie-Logo

Zie een helder blauwe lucht voor je waaraan de zon stralend schijnt en ervaar dat zomergevoel door het gebruik van Selfie™ 2 Hour Sunless Lotion.

Deze innovatieve formule zorgt door de uitgebalanceerde hoeveelheid zelfbruinende eigenschappen van suikerriet, dat de huid direct streeploos bruin wordt. Door deze eigenschappen krijg je langdurig een bruine teint, die er net zo natuurlijk uitziet alsof je door de zon gebruind bent. En je kunt zelf bepalen hoe bruin je wordt!

Je zintuigen worden geprikkeld door ons exclusieve, frisse en zuivere parfum dat een heerlijke geur op je huid achterlaat waardoor je het bekende luchtje van zelfbruiners bijna niet meer ruikt.

Door de rijke vocht inbrengende ingrediënten met vitaminen A en E en een unieke mix van groene thee en kola-extract blijft je huid er goed uitzien en fijn aanvoelen.

Scrub de huid voor gebruik om dode huidcellen te verwijderen. Bevochtig ellebogen, knieën, enkels, voeten en eventueel lichte haargrenzen. Verdeel met draaiende bewegingen een ruime hoeveelheid over alle gewenste lichaamsdelen tot deze egaal zijn bedekt. Breng licht aan op handen en voeten. Wacht 15 minuten voor je kleding aantrekt. Breng dagelijks een nieuwe hoeveelheid aan tot je de gewenste teint hebt bereikt. Was direct na elk gebruik je handen met water en zeep.

ZONDER PARABENEN & PARFUM

Bestellen